If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Съединител и маховик не се сменят всеки ден. Аз ако си избирам 156 дизел никога няма да е 1.9 8в, при положение че мога да си позволя да поддържам и изхранвам 2.4 20в. Пък кой бил най-балансиран, ми е абсолютно все тая. Икономията - майка на мизерията.
Твоя воля, баровец, сигурно и Мазерати можеш да поддържаш и изхранваш Остави нас, бедните да си икономисваме и мизеруваме
абе не бе то че ще ги сменям ще ги сменям ама въпроса е като купя да не ги сменям на втория ден друго е да купиш и да ги смениш след 50 хил км друго е да ги смениш след 5 хил км все пак купуваш и си 1000 лв отгоре обслужване номера прехвърляне и ако е на 5 хил лв си я купил за 6000 няма как консумативи да не се сменят
Здравейте, старата ми алфа ме изоставя и ми предстои покупка на друга алфа.ориентирал съм се към една 156 2004г. Въпросът ми е къде може да има скрити дефекти от автокъщата.Харесах една в София изпратих брат ми да я види и ми каза че като бръкнал в аусуха било омаслено това нормално ли е. линк към колата.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8xb1n5
Добре бе човек защо точно тази кола на тези пари и с този мотор сигурно има поне 10 броя по добри на тая цена ! и с по читав мотор хубава екстри има газ има ама мотора 1.6 айде цената ако е мн пазена и с газ нормално е да е такава според мен не бързай !като се купува алфа седиш гледаш гледаш гледаш обикаляш навърташ 1500 км из Бг четеш инфо и т.н. но после не мисля че ще искаш да се качиш на друга кола ! Успех ! ! !
Здравейте, старата ми алфа ме изоставя и ми предстои покупка на друга алфа.ориентирал съм се към една 156 2004г. Въпросът ми е къде може да има скрити дефекти от автокъщата.Харесах една в София изпратих брат ми да я види и ми каза че като бръкнал в аусуха било омаслено това нормално ли е. линк към колата.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8xb1n5
Доколкото разбрах от теб 1.6 е калпав мотор така ли да го разбирам.Проблемът е ,че ми трябва автомобил спешно.Старата 146 1.3 боксер я имам 13 години и до сега не съм имал проблеми.Но вече е за ремонт и ми трябва 2-ри автомобил.
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:41 ----------
Ако щее бензин най-добре си вземи 1.8 тс , ако ли не търси някоя печка 1.9 110-15 коня и си ти човека.
1.6 е слабичък мотор и нее удачен за това купе въобще, пък да не говорим ако му е омаслен аспуха при положение че колата се кара на газ....тоя мотор е пътник.
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
За какви 3 бона ми говориш, като то е по-евтино даже и от на 1.9 JTD
Много е грешна цената на съединителя за 10V дето си посочил, с отстъпка цифрата е правилна, ама в български лева, за Valeo става дума. Не за друго, ами да се стрясат хората, дето биха си купили позастаряла Алфа. Поздрави
Last edited by Zeppelinist; d.m.y г., 10:47.
Основание: Дублиран цитат
Comment